≡ Menu

Bi obiskali katerega od hrvaških nacionalnih parkov?

Spodaj najdete nekaj predlogov za poletni izlet.

Kateri vam je najljubši?

Zelo ugodna ponudba za otok Hvar, kjer lahko najamete sobo z lastno kopalnico in pogledom na morje. Cena za 7 nočitev za 2 ali 3 osebe je samo 245€, ostali termini so 301€

Več informacij in rezervacija - termin 27.6.- 4.7. - 245€ Več informacij in rezervacija- termin 4.7. - 11.7. - 301€ Več informacij in rezervacija - termin 11.-18.7. - 301€

Gre za zadnjo prosto sobo po takšni ceni, tako da bo verjetno hitro zasedena. Nahaja se v kraju Sačuraj na Hvaru, kompleks pa leži tik ob morju, tako da boste lahko uživali v jutranjem ali večernem razgledu.

Vse sobe imajo tudi lastno kopalnico s tušem. Hišne živali so dovoljene z doplačilom.

Sašuraj, otok Hvar

Na strani Hrvaška.info smo dodali nove apartmaje na otoku Krk.

Do sedaj smo dodali tri popularne kraje na Krku in sicer mesto Krk, Malinska in Baška.

Vabljeni k ogledu ponudbe apartmajev, ki jih najdete v teh krajih. Veliko večjo ponudbo lahko preverite s pomočjo iskalnika, prav tako pa preverite tudi druge kraje na otoku, v kolikor bi radi svoj dopust preživeli v kakšnem manjšem kraju na Krku.

otok krk

 

Zaključili smo z nagradno igro za brezplačno bivanje v mobilni hiški v kampu Valkanela.

Zmagala je: Jasmina Sitarić Hašaj iz Puconcev!

Nagrajenki čestitamo in ji želimo, da v mobilnih hiškah pri Vrsarju maksimalno uživa. Hvala vsem za sodelovanje v nagradni igri!

Izkoristite zadnje akcije za 1.maj

Vsi, ki še nimate rezervirane mobilne hišice ali apartmaja za prvomajske počitnice, si lahko spodaj ogledate nakaj zanimivih ponudb.

  Mobilne hiške kamp Valkanela - 3 nočitve   Mobilne hiške kamp Valkanela - 5 nočitev   Mobilne hiške v Istri že za 105€ - 3 nočitve

Kvarner

Ponudba mobilnih hišk in drugih prenočišč v Kvarnerju že od 120€.

  Mobilne hiške v Kvarnerju že za 120€ za 3 nočitve

Dalmacija

Pokukajte tudi v Dalmacijo. Na hitro lahko preverite ponudbe za 3 ali 5 nočitev, datume pa poljubno spremenite.

  Ponudba mobilnih hišk in apartmajev v Dalmaciji po predsezonskih cenah   Ponudba mobilnih hišk in apartmajev v Dalmaciji - 5 nočitev

Upamo, da najdete kakšno zanimivo in ugodno ponudbo. Za pomoč pri iskanju nas lahko kontaktirate.

kamp valkanela, Vrsar

Na stran smo dodali še 14 novih krajev na Hrvaškem. Sedaj si lahko ogledate nekaj osnovnih informacij za spodaj omenjene kraje in preverite, če so primeren kraj za dopust na Hrvaškem.

Za vsakega izmed njih bomo izpostavili tudi nekaj zanimivih apartmajev in hotelov, tako da boste enostavno našli nove možnosti za prenočišče.

funtana

Na stran Kraji smo dodali nove kraje v Dalmaciji.

Sedaj lahko za vsakega izmed nih najdete nekaj osnovnih informacij, turistične znamenitosti in zgodovino kraja. Preverite tiste kraje, ki vas zanimajo za vaš naslednji dopust.

Smo katerega pomembnega izpustili? Sporočite nam ga, da ga dodamo na stran.

V bližini kraja Zaostrog v Dalmaciji so pred nekaj dnevi zasledili delfine. Uspelo jim je posneti video, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Ste že obiskali kateraga izmed priljubljenih dalmatinskih otokov Vis ali Hvar?

Na strani smo dodali nove opise, ki si jih lahko ogledate na strani:

Mi smo obiskali že oba otoka. Kljub temu, da je med njima nekaj podobnih stvari, je še več razlik.

Otok Hvar je namenjen zabavi, še posebej, če boste bivali kje v bližini mesta Hvar. Tam se vsako leto odvijajo tudi različni festivali in koncerti, ki privabijo še dodatne množice turistov.

Otok Vis je na drugi strani veliko bolj iren otok, saj je veliko bolj oddaljen. Na njem ni toliko tujih turistov in je bolj primeren za bolj miren dopust. Več informacij o otokih najdete na zgornjih dveh straneh.

Dodali smo kratek pregled za dva zelo priljubljena otoka v Kvarnerju:

V kolikor se nameravate tudi vi odpravite na katerega izmed njiju in še tam niste bili, si lahko preberete nekaj osnovnih informacij o njiju. Zagotovo boste našli nekaj odgovorov na to zakaj sta otok Krk in otok Lošinj med najbolj priljubljenimi na Hrvaškem.

Na stran smo dodali nove opise krajev v Istri. Tako si lahko preberete znamenitsti za naslednje kraje:

Koliko izmed njih ste že obiskali?

savudrija