≡ Meni

Apartmaji na Rabu

Apartmaji Rab

V kraju Banjol, 1.5km oddaljenem od zgodovinskega središča mesta Rab se nahaja Villa Bruna, kjer najdete priljubljene apartmaje v Rabu. Tri odlični, prostorni in lepo opremljeni apartmaji sprejmejo od 2 do 6 oseb. Apartmaji imajo balkon ali teraso z lepim razgledom na morje in stari del Raba. Plaža v zalivu Padova II. je oddaljena 100m, trgovina in kavarne pa 200m. V Villi Bruni so dobrodošli tudi psi.

Villa Delina v kraju Banjol nudi komfortne studie in apartmaje v Rabu. 5 nastanitvenih enot je primernih za 2-3 osebe razen največjega apartmaja, slednji sprejme do 4 osebe. Vsi apartmaji imajo lep balkon, nekateri z razgledom na morje in mesto Rab. Plaža v zalivu Padova I. je oddaljena 300m, prav toliko je do bližnjega supermarketa. Kavarne in gostinski lokali so ob plaži, do mesta Rab pa je 15min hoda.

V samem središču mesta se nahaja nastanitev Old town Rab, kjer boste našli prijeten apartma ali dvoposteljno sobo v Rabu. Obe enoti jsta primerni za počitnikovanje v dvoje. Najbližja plaža je oddaljena le nekaj minut, v neposredni bližini nastanitve pa se nahaja več zgodovinskih znamenitosti, trgovinice, kavarnice in gostinski lokali. Le nekaj korakov oddaljen je tudi park Kormčar.

Zelo priljubljena stanovanjska vila v Rabu, Villa Jadrana se nahaja neposredno ob plaži zaliva Padova II in nudi krasne razglede na morje ter panoramo mesta Rab. Ponujajo štiri prostorne apartmaje za do 4 osebe z možnostjo namestitve dodatnega ležišča. Na prostem so terasa, manjši vrt s prostorom za plažo. Trgovina je oddaljena 250m, v bližini so različni gostinski lokali, mesto Rab pa je oddaljeno 15min hoje ob obalni promenadi.

Villa Rosana se nahaja v vasici Barbat, ponujajo pa vam dvoje prijetnih apartmajev v Rabu. Oba apartmaja sta svetla, udobna in nudita balkon ali teraso z razgledom na morje. Na prostem je vrt s prostorom za žar, v sezoni pa lahko uporabljate zunanji bazen. Živila vam po dogovoru dostavijo lastniki, plaža pa je oddaljena 10min hoda. Ob obali je več različnih gostinskih lokalov, mesto Rab pa je oddaljeno dobrih 5km.