≡ Meni

Apartmaji v Loparju

Apartmaji Lopar

Na lepi lokaciji se nahaja apartmajska hiša Dunja Pirić, katera nudi pet apartmajev v Loparju, primernih za 3-4 osebe, posebej pa so veseli družin z otroci. Apartmaji so komfortno opremljeni, na prostem pa je tudi večji vrt z otroškimi igrali ter prostorom za žar. Najbližja plaža je oddaljena 300m, Rajska plaža pa je oddaljena dober kilometer. V bližini je tudi supermarket in nekaj različnih konob ter kavarn.

Z veseljem vas pričakujejo v apartmajski hiši Dania, kjer nudijo odlične apartmaje v Loparju. Sproščate se lahko v zunanjem bazenu, poskrbljeno je za igro otrok ter odraslih, zdravje in telo pa lahko krepite v manjšem fitnesu. Apartmaji sprejmejo od 2-6 oseb. Supermarket je oddaljen 300m, prav toliko je tudi do Rajske plaže. Ob plaži je več kavarn, barov in restavracij, najdete pa tudi športna igrišča.

Le nekaj korakov od Rajske plaže se nahaja apartmajska hiša OK, katera nudi apartmaje in sobe v Loparju. Na voljo so štirje družinski apartmaji za 4 osebe ter dve dvoposteljni sobi, vsi imajo teraso ali balkon z vsaj delnim pogledom na morje. Na prostem je manjši vrt, v bližini pa je možno poiskati številne športne dejavnosti. Trgovina in restavracije so v bližini, prav tako koktejl bari in kavarne ob plaži.

V središču samega kraja se nahaja novozgrajena apartmajska stavba Rajka, katera nudi prostorne in moderne apartmaje v Loparju, primerne tako za družine ali velike skupine, saj sprejmejo od 4-8 oseb. Vsak apartma ima balkon ali teraso, sprejemajo pa tudi hišne ljubljenčke. Najbližja plaža je oddaljena 550m, znamenita Rajska plaža pa dober kilometer. Trgovina z živili je v neposredni bližini, restavracije in kavarne pa prav tako.

V bližini turističnega naselja San Marino se nahaja odličen penzion v Loparju, kateri nudi 9 nastanitvenih enot, izbirate pa lahko med suitami za 3 osebe ali apartmaji za 3-6 oseb. Vse enote imajo klimo in balkon, na prostem je tudi terasa za sončenje. Penzion nudi lastno restavracijo, v bližini pa najdete tudi druge gostinske lokale. Rajska plaža je oddaljena 600m, trgovina in športni objekti pa 10min hoda.