≡ Meni

Apartmaji Pag

Apartmajska hiša Anđelina se nahaja na lepi lokaciji, kjer je možno uživati v razgledu na ves paški zaliv, nudi pa dva prostorna in komfortna apartmaja v Pagu. Oba apartmaja imata balkon, na prostem pa je brezplačen parking, vrt in prostor za žar. Kužki so v obeh apartmajih dobrodošli. Plaža je oddaljena 600m, trgovina 800m, po več poteh pa se v cca. 20min sprehodite do središča mesta.

Priljubljena apartmajska hiša Vidolin se nahaja v bližini obale in le 40m od najbližje prodnate plaže, na razpolago pa je 7 prijetnih studiev in apartmajev v Pagu. Studii z balkonom ali teraso so primerni za čudovite počitnice v dvoje, apartmaji pa za družine z 4-5 osebami. Na prostem je na voljo tudi manjši vrt. Središče mesta je oddaljeno 200m, supermarket pa 10min hoda.

Če iščete kraj, kjer boste uživali in vas bodo razvajali, potem je apartmajska hiša Belvedere pravšnja za vas. Prenovljena hiša nudi tri odlične apartmaje v Pagu, kateri nudijo vse potrebno za poletni oddih. Na prostem je terasa za sončenje, zunanji bazen, nudijo pa tudi okušanje domačih vin in olivnega olja. Plaža je oddaljena 150m, trgovina 300m, do središča mesta pa je prijeten 15 minuten sprehod.

Cca. 20min hoje oddaljena od središča mesta se nahaja apartmajska hiša Edina, katera nudi dvoposteljne studie v Pagu. Studii so klimatizirani, nudijo opremo za pripravo hrane in balkon z razgledom na morje. Na prostem se nahajata manjša terasa za sončenje in vrt. Najbližja prodnata plaža je oddaljena le 100m, v bližini pa je tudi kavarnica in manjša restavracija. Do trgovine je približno 1km.

Večjim skupinam ali družinam z več otroci priporočamo ogled apartmajske hiše Hanka, kjer nudijo popolnoma prenovljene apartmaje v Pagu. Primerni so za 4-6 oseb in se nahajajo v mirnem predelu mesta, 500m oddaljenem od mestne plaže. Nekateri apartmaji imajo teraso, na prostem pa je prostor za žar in druženje. Trgovina je oddaljena 800m, do središča mesta pa je 15min sprehoda.