≡ Meni

Apartmaji v Novalji

Apartmaji Novalja

Ob glavni mestni ulici se nahaja Villa Ani, novozgrajena vila v Novalji, kjer vas pričakujejo sodobni studii in apartmaji, moderen pristop do gostov in seveda razvajanje. Kar 19 nastanitvenih enot sprejme od 2-6 oseb, zato so primerne še ta tako zahtevnega turista. Na prostem vas čaka velik bazen in terasa za sončenje. Mestna plaža je oddaljena 500m, središče kraja 800m in plaža Zrće 2,5 km.

V središču kraja se nahaja apartmajska hiša Tomislav, kjer vam predstavljajo 5 prostornih in komfortnih apartmajev v Novalji. Primerni so za 3-5 oseb, dobrodošle so tako družine kot skupine mladih ljudi. Apartmaji nudijo klimo, prostor za pripravo hrane, nekateri tudi balkon ali teraso. Na prostem je manjši vrt z žarom. Najbližja plaža je oddaljena 600m, v bližini so trgovina z živili in manjši lokalčki.

Na odlični lokaciji, le 100m oddaljeni od mestne plaže, se nahaja apartmajska hiša Mario, kjer nudijo studie in apartmaje v Novalji. Na voljo je 5 različnih enot, sprejmejo pa od 2 do 6 oseb. Vse enote so svetle in komfortno opremljene, vsaka ima na voljo balkon ali teraso. V bližini je supermarket, več kavarn in restavracij ter obalno sprehajališče. Plaža Zrće je oddaljena 2,5km.

Apartmajska hiša Tomulić ponuja prijetne apartmaje v Novalji, kjer se mešajo različni tipi oblikovanja in opreme, vse skupaj pa pripomore k odličnemu razpoloženju med počitnikovanjem. Nastanitvene enote sprejmejo od 2 do 8 oseb, nudijo balkon ali teraso, tudi z pogledom na morje. Plaža je oddaljena 700m, v bližini je trgovina z živili, zvečer pa najdete tudi veliko možnosti za zabavo.

Priporoča se ogled Ville Novak, odlične apartmajske vile v Novalji, katera nudi 10 sodobno opremljenih apartmajev, v katerih lahko biva od 4 do 6 oseb. Apartmaji so morebiti opremljeni nekoliko minimalistično, pa vendar nudijo vse potrebno za odlične počitnice. Na prostem lahko v vsakem apartmaju uživate v lastni terasi za sončenje. Prodnata plaža je oddaljena 100m, v okolici pa najdete tako trgovine z živili, gostinske lokale in znamenitosti.