≡ Meni

Apartmaji otok Lošinj

Apartmaji na Lošinju

Villa Sv. Martin se nahaja na lepi lokaciji ob obali manjšega zaliva in nudi prostoren in komforten apartma v Malem Lošinju. Apartma sprejme od 3-6 oseb in je nadvse primeren za mlajše družbe ali družine z manjšimi otroci, dovoljeni pa so tudi hišni ljubljenčki. Na prostem so igrala za otroke in prostor za žar. Plaža je oddaljena nekaj korakov, v bližini pa je pekarna, prodaja sadja in zelenjave ter manjša gostilnica. Središče kraja je oddaljeno 1.5km.

Ne spreglejte tudi apartmajske hiše Marisa, katera se nahaja ob zalivu Artatore in nudi dvoje izjemnih apartmajev v Lošinju. V pritličju se nahaja večji apartma za do 6 oseb, v nadstropju pa manjši za 2-4 osebe. Oba apartmaja imata balkon ali teraso, skupno druženje pa omogoča urejen vrt. Lepe prodnate in skalnate plaže so oddaljene 300m, v bližini je manjša trgovinica in nekaj gostilniških lokalov. Središče Malega Lošinja je oddaljeno 15min vožnje.

Na lepi lokaciji z razgledom na morje se nahaja apartmajska hiša Anci, kjer najdete tri odlične apartmaje v Lošinju. Apartmaji so primerni za 3-4 osebe z možnostjo namestitve dodatnega ležišča. Apartmaji imajo manjši balkon ali teraso, možno je tudi uporabljati žar. Najbližja plaža je oddaljena 5min hoje, v bližini so trgovinica, pekarna in gostilnica. Središče mesta je oddaljeno 1.5km.

V kraju Nerezine si oglejte apartmajsko hišo Del Sole, kjer boste našli sodobne in svetle apartmaje na Lošinju. Vsi apartmaji imajo manjši balkon ali teraso z razgledom na morje, lahko pa se družite na večjem vrtu, skupaj z vašimi hišnimi ljubljenčki. Plaža je oddaljena le nekaj korakov od hiše, kratek sprehod pa vas pripelje do središča kraja, kjer so gostinski lokali in trgovina.

Galboka residence v kraju Nerezine vam predstavlja odlične apartmaje na Lošinju. Skupek apartmajskih hiš se nahaja 200m od plaže, na voljo pa je kar 14 različnih apartmajev, primernih za 2-6 oseb. Gostje lahko uporabljajo zunanji bazen in masažno kad, izposodite pa si lahko tudi kolesa. Središče kraja je oddaljeno 300m, 10min hoda pa je do trgovine in bližnjih kavarn ter gostilnic.