≡ Meni

Apartmaji v Malinski

Apartmaji Malinska

Villa Mantinela nudi pet odličnih apartmajev v Malinski na otoku Krku. Nahaja se v mirnem okolišu stanovanjskih hiš, 550m oddaljena od najbližje plaže. Apartmaji so svetli, moderno in prijetno opremljeni ter sprejmejo do 4 osebe z možnostjo enega dodatnega ležišča. Vsak apartma ima svoj balkon, pred hišo pa je lep vrt z žarom. V bližini je trgovina, picerija in restavracija, središče kraja pa je oddaljeno 1km.

Flora je odlična ter zelo iskana stanovanjska vila v Malinski. Središče mesta je oddaljeno 750m, do najbližje plaže pa je kratek sprehod. Prostorni apartmaji sprejmejo 2-4 osebe in nudijo razgled na morje ali pa manjši balkon, skupno druženje pa omogoča velika vrtna terasa. Po vnaprejšnjem dogovoru lahko s seboj pripeljete tudi psa. V bližini je manjša picerija, trgovino pa najdete v centru kraja.

Za odlične družinske počitnice priporočamo apartma Franjo, kateri se nahaja v samem središču Malinske. Le nekaj korakov oddaljen od plaže Rupa, trgovin, restavracij, kavarn in barov, skratka v bližini je vse možno dogajanje. Apartma je komfortno opremljen in primeren za 4 osebe, uporablja se lahko tudi manjša zunanja terasa. Gostitelji vam nudijo tudi možnost najema koles.

Frajona Apartments vam predstavlja devet zanimivih apartmajev in studiev v Malinski. Nahaja se v bližini plaže Rupa in le nekaj korakov od središča mesta, torej na odlični lokaciji, kjer iz višjih nadstropij gledate na morje. Apartmaji in studii sprejmejo od 2 do 4 osebe, manjše enote pa imajo možnost dodatnega ležišča. Na prostem so balkoni in velika terasa za druženje.

Villa Ada se nahaja na odlični lokaciji ob zalivu z manjšo marino in nudi dvoje družinskih apartmajev v Malinski. Le nekaj korakov od središča mesta in 500m od najbližje plaže ter teniških igrišč se nahaja hiša z lepim vrtom ter teraso za sončenje. Apartmaja sprejmeta oba po štiri osebe, sta klimatizirana in nudita pogled na morje. Trgovine in gostinski lokali so v bližini, lahko pa si izposodite tudi kolesa.