≡ Meni

Apartmaji Krk

Apartmaji v mestu Krk

Apartmajska hiša Petra se nahaja v predelu stanovanjskih zgradb, le 600m od zgodovinskega središča mesta, nudi pa troje studiev in apartmajev v Krku. Gre za novejšo gradnjo, kjer lahko najamete dvoje studiev za 2 osebi in apartma za 4 osebe. Vse enote so sodobno in svetlo opremljene, nudijo balkon in klimo. Na prostem je vrt z zunanjim bazenom ter prostorom za sončenje. Trgovina je oddaljena le 100m, najbližja plaža pa 500m.

Prijetne družinske apartmaje v Krku najdete v nastanitvi apartments Daria. Troje prostornih apartmajev sprejme do 4 osebe, nahajajo pa se le 400m oddaljeni od središča mesta in 500m od plaže. Vsak apartma ima svoj balkon, nekateri s pogledom na morje. Na vrtu lahko uporabljate prostor za žar, po dogovoru pa lahko pripeljete tudi psa. Trgovina in najbližji gostinski lokali so oddaljeni 5min hoje.

V bližini kampa Ježevac v Krku se nahajajo apartmaji Durda. Na voljo sta dva studia za 3 oz. 4 osebe ter trije apartmaji za 3-6 oseb. Vse enote so svetle in prostorne, na prostem pa lahko uporabljate žar in vrtno pohištvo na senčnem vrtu. Plaža je oddaljena 400m, zgodovinsko središče mesta pa 500m. V bližini apartmajev Durda je pekarna in nekaj manjših lokalov, trgovina je oddaljena 15min hoje.

Le 100m od prodnate plaže se nahaja Villa Maria, priljubljena apartmajska vila v Krku. Nudi dvoje apartmajev za 4 osebe, katera sta stilno, svetlo in komfortno opremljena, nudita pa balkon ali manjšo teraso. Središče kraja z zgodovinskimi znamenitostmi je oddaljeno 100m, v bližini pa najdete gostinske lokale in prodajalne z živili, za športnike pa je le 100m oddaljeno teniško igrišče.

Na lepi, nekoliko dvignjeni lokaciji se nahaja Villa Sliačan, le 300m oddaljena od plaž ter 500m od središča Krka. Dva apartmaja v vili sta primerna za družine ali večjo skupino, sprejmeta od 4-6 oseb. Oba imata balkon in klimo, gostje lahko uporabljajo zunanji bazen, prostor za sončenje in žar. V bližini nastanitve je igrišče za tenis ter mali nogomet, trgovina in gostinski lokali pa so oddaljeni 10min hoje.