≡ Meni

Apartmaji v Baški

Apartmaji Baška

Odlične družinske apartmaje v Baški boste našli v apartmajski hiši Gorica, katera se nahaja v samem središču kraja. Ponujajo vam 6 udobnih in prostornih apartmajev za štiri ali pet oseb z balkonom ali zunanjo teraso. Na prostem se lahko osvežite v zunanjem bazenu ali družite na skupnem prostoru za sončenje. Vela plaža je oddaljena 400m, trgovina 200m, v bližini pa so tudi manjši gostinski lokali.

Večje družine ali skupine prijateljev si lahko oddahnete, iskanje primernih apartmajev v Baški je končano. Predstavlja se apartmajska hiša Maslina, le 300m oddaljena od Vele plaže, obdana z mediteranskim zelenjem, nudi pa 6 apartmajev za štiri do šest oseb. Vsi apartmaji imajo balkon, na prostem pa lahko uporabljate vrt in prostor za žar. Najbližja trgovina se nahaja le 200m proč, na voljo so tudi različne kavarne in bari.

V neposredni bližini Vele plaže se nahaja Villa Adria, priljubljena apartmajska vila v Baški. Nudijo kar 28 nastanitvenih enot s klimo, izbirate pa lahko med dvoposteljnimi sobami in apartmaji za 2-4 osebe. Vse sobe in apartmaji imajo možnost namestitve dodatnih ležišč. Balkon ima razgled na morje ali park, v vili pa vam nudijo številne prostočasne dejavnosti ter lasten bar, restavracije in trgovina pa so v bližini.

Apartmajska hiša Mihalić se nahaja v mirnem stanovanjskem delu ter nudi štiri prijetne ter komfortne studie in apartmaje v Baški. Nastanitve so primerne za 2-4 osebe, navdušila vas bo prijaznost gostiteljev, lep, urejen in cvetoč vrt s prostorom za žar, lahko pa se sproščate ali sončite na večji terasi. 450m je oddaljena Vela plaža, v bližini je trgovinica, središče mesta z gostinskimi lokali pa je oddaljen 10min hoda.

V novejši zgradbi, le 100m od Vele plaže se nahajajo prostorni in komfortno opremljeni apartmaji v Baški. Sprejmejo do 2 do 5 oseb, dobrodošle so tudi domače živali. Vsak apartma ima svoj balkon z razgledom na mesto, morje ali hribovje. Gostitelji vam pomagajo pri organizaciji izletov ter izposoji koles. Trgovinice, kavarne in restavracije so le nekaj korakov oddaljene od nastanitve.