≡ Meni

Apartmaji otok Cres

Apartmaji na Cresu

Apartmajska hiša Vodarić se nahaja 200m od plaže ter nudi štiri prijetne apartmaje v Cresu. Le 450m oddaljena od zgodovinskega središča, locirana v okolici stanovanjskih hiš in mediteranskega zelenja, nudi apartmaje za 2-4 osebe z balkonom ali teraso, na razpolago je tudi večji in urejen vrt. V središču kraja so trgovina z živili in restavracije, trajektno pristanišče pa se nahaja 1km od nastanitve.

Hiša Pongrac se nahaja na nekoliko dvignjeni lokaciji, le 450m od plaž, nudi pa lepe in komfortne apartmaje ter studie v Cresu. Šest apartmajev ali studiev, primernih za 2-4 oseb ima balkon z razgledom na morje. Na vrtu lahko uporabljate pribor za peko na žaru, nudijo pa tudi izposojo koles. 100m so oddaljeni trgovina ter igrišča za tenis ter odbojko. Središče mesta je oddaljeno 10 min hoje, trajektno pristanišče pa 700m.

V predelu Melin, dobrih 400m oddaljenem od središča kraja se nahaja hiša Pleša. Nudi prostoren in lepo urejen apartma v Cresu, kateri je primeren za 4 osebe, po potrebi pa se lahko uredi dodatno ležišče. Plaža je oddaljena 10min hoda, v bližini pa je trgovina ter igrišče za tenis. Apartma nudi manjši balkon, lahko pa se sprostite tudi na manjšem a urejenem vrtu.

V lepem in mirnem kraju Miholašćica se nahaja vila Goga, katera nudi čudovite apartmaje in studie na Cresu. Le 100m oddaljena od lepe prodnato-peščene plaže, obdana z vrtom in mediteranskim rastjem, vam nudi vila Goga pet studiev za 2-3 osebe in večji apartma za do 8 oseb. Vse enote imajo balkon ter klimo, na vrtu pa lahko uporabljate žar. Gostitelji vam nudijo tudi izposojo koles. V kraju je manjša gostilnica, supermarket pa je oddaljen 700m.

Kraj Martinšćica je znan po svoji lepi naravi ter pestri turistični ponudbi, tukaj pa se nahaja tudi apartmajska hiša Tatjana, katera nudi dvoje lepih in prostornih družinskih apartmajev na Cresu. Oba apartmaja sprejmeta do 5 oseb, imata balkon ali teraso, uporablja se lahko tudi skupen vrt. Obala in plaža sta oddaljeni le nekaj korakov, v bližini je pošta, gostinski lokal in manjša trgovinica.