≡ Meni

Apartmaji v Zadru

Poceni apartmaji v Zadru so dosegljivi v vseh delih mesta in njegovi okolici. Spodaj najdete nekaj zanimivih apartmajev, dodatne pa lahko najdete s pomočjo iskalnika.

Apartmaji Zadar

Apartmaji Lara & Luka so med apartmaji v Zadru zelo priljubljeni. Nahajajo se v predelu Borik, v mirnem okolišu stanovanjskih hiš. Na voljo je 7 dvoposteljnih apartmajev, kateri so moderno opremljeni. Pred hišo je velik vrt za druženje, na razpolago je tudi manjši bazen. Plaža je oddaljena 800m, središče mesta pa 3km. Trgovine in lokali so v bližini. Pohitite z pravočasno rezervacijo tudi vi.

Apartmajska hiša Donat vas bo zagotovo presenetila. 700l let stara zgradba v zgodovinskem središču mesta je znotraj dobila popolnoma prenovljeno podobo ter nudi 6 studiev in apartmajev za dve osebi. V okolici se nahaja vsa pomembna zadrska zgodovina, do najbližje plaže je 40m, kjer lahko občudujete tudi »morske orgle«. Lastniki vam bodo svetovali tudi glede izletov. Naj bodo počitnice v apartmajih in studiih Donat enkratne.

V Zadru ne spreglejte Ville Vanilla. Nahaja se v predelu Borik, nudi pa 6 odličnih apartmajev za 2-6 oseb. Vsi apartmaji so klimatizirani, nudijo moderno notranjo opremo. Plaža je oddaljena 10min hoda, v bližini so gostinski lokali in trgovina, središče mesta pa je oddaljeno 1.5km. Na razkošnem vrtu kraljuje zunanji bazen, prostor za sončenje, druženje in žar. Odličen dopust v Zadru vam omogoča Villa Vanilla.

V bližini marine Borik vam predstavljamo apartmajsko hišo Puntamika, katera se ponaša z kar 11 nastanitvenimi enotami. Nahaja se na mirnem polotoku, do najbližje plaže pa je 50m. Apartmaji so primerni tako za počitnice v dvoje kakor za družine ali večje skupine. Na vrtu je možno uporabljati žar. Trgovina je v bližini, gostinski lokali pa se nahajajo ob obali. Središče Zadra je oddaljeno dobrih 3km, peš ob obali pa 2.5km.

Villa Punta vam nudi odlične apartmaje ter stuide v Zadru. Nahaja se le nekaj metrov od plaž in živahnih lokalčkov ob marini Borik. Na voljo je studio za dve osebi in 4 apartmaji za največ 4 osebe. Na vrtu se lahko družite ali privoščite peko na žaru. Trgovina in športna igrišča so v bližini. Do središča mesta redno vozi avtobus, peš ob obali pa je oddaljeno 2.5km. želimo vam lepo počitnikovanje v Villi Punta.

Iskalnik apartmaji v Zadru in na Hrvaškem

Oglejte si ponudbo tudi preko iskalnika in najdite primeren apartma v Zadru in okolici. Preverite lahko tudi druge apartmaje na Hrvaškem.