≡ Meni

Apartmaji v Vodicah

Apartmaji Vodice

Apartmajska hiša Lavendula se nahaja v stanovanjskem predelu mesta in nudi prijetne studie v Vodicah, primerne za 3-7 oseb. 200m od najbližje peščene plaže in 700m od središča mesta je ravno prava lokacija za tiste, ki iščete bolj miren prostor, pa vendar vam lastniki nudijo tudi obilo sprostitve in zabave ob biljardu in pikadu. Ob večerih se lahko zabavate na urejenem vrtu ali pa spečete sveže ribe na žaru.

Če vam je všeč priročnost, potem bodo apartmaji Marušić v Vodicah pravšnji za vas. Izbirate lahko med petimi apartmaji za 2-5 oseb z možnostjo namestitve dodatnih ležišč za otroke. Vsi apartmaji imajo balkon, nekateri z razgledom na morje, uporabljate lahko tudi manjši vrt. Trgovina je oddaljena le nekaj korakov, središče mesta in plaža pa dobrih 100m. Po dogovoru so v apartmajih dovoljeni tudi psi.

Na mirni lokaciji v Vodicah na vas čakata dva odlična apartmaja v hiši Mackalin. Sodobno urejena in opremljena apartmaja sprejmeta 2-4 osebe in le redkih stvari ne boste imeli pri roki. Na prostem je urejen vrt s predelom za sončenje in žarom. Trgovina se nahaja v bližini, do plaže je cca. 200m, središče mesta pa je oddaljeno 150m. Kavarne in bari so bližje plaži.ž

Predlagamo vam, da preverite odlične apartmaje v Vodicah v novozgrajeni apartmajski hiši Mina. Nahaja se dobrih 200m od središča mesta in 150m od plaže, kjer je tudi nekaj barov in kavarn. Oddajajo sodobne apartmaje za 4 ali 4-6 oseb, primerni predvsem za družinske počitnice. Na vrtu lahko uporabljate bazen, žar ali prostor za sončenje. Najbližja trgovina je oddaljena slabih 40m.

V bližini lepe prodnate plaže in v novejšem naselju apartmajskih hiš v vasici Srima, boste našli apartmaje Katarina, le 3.5km oddaljene od središča Vodic. Na voljo je 5 odličnih in sodobno urejenih apartmajev, primernih za družine do 5 oseb. Za sproščanje je na skupnem vrtu poskrbljeno z manjšim bazenom, prostorom za sončenje in žarom. V bližini sta trgovinica in bar, do centra Vodic pa se lahko sprehodite ob obali.

Apartmaje v Vodicah lahko najdete tudi preko iskalnika.