≡ Meni

Apartmaji v Umagu

Apartmaji v Umagu so za veliko dopustnikov zanimivi zaradi svoje bližine do Slovenije. Preverite apartmaje Maria, kjer lahko v 4 apartmajih biva od dveh do šest oseb. Nahajajo se na lepi lokaciji, 500m od morja, v bližini trgovine, središča mesta in teniških igrišč. Apartmaji Maria nudijo udobno počitnikovanje za dostopne cene, več pa preverite med apartmaji v Umagu.

Če iščete zanimive apartmaje v Umagu, je Villa Stapo kot nalašč za vas. 2.5km oddaljena od središča Umaga, nahaja se le 50m od morja, možno je najeti 3 posamezne apartmaje ali celotno vilo, katera sprejme do 16 oseb. Villa Stapo je med apartmaji v Umagu prav posebna zaradi kamnite gradnje in spominja na stare istrske hiše, nudi pa vse potrebno udobje za nepozabne počitnice.

Apartmaji in prenočišča v Umagu so zelo iskana, pa naj si bo to za prvomajske počitnice, poletno dopustovanje ali silvestrovanje. Za dobro ceno se dobijo komfortni apartmaji v Villi Punta, katera se nahaja v novejšem delu Umaga. 14 apartmajev za počitnice v dvoje ali z družino vas pričakuje čimprej, saj so med apartmaji v Umagu zelo priljubljeni.

Če iščete kratek oddih ali vikend počitnice ob morju, potem med apartmaji v Umagu ne zgrešite ponudbe v Villi Viktory. Nahaja se v predelu Punta, približno 300m od plaž in 15min hoda od središča mesta. Apartmaji sprejmejo do 4 osebe, trgovine, športna igrišča in gostinska ponudba je raznolika ter v bližini. Poiščite Villo Viktory med apartmaji v Umagu in se prepričajte.

Apartmaji v Umagu nudijo tudi nekaj posebnih biserov in takšna sta dva odlična apartmaja v hiši Bruno. Namenjena družini ali skupini 4 oseb sta le 200m oddaljena od morja, v bližini so teniška in druga športna igrišča, v središče mesta pa se lahko sprehodite ali zapeljete s turističnim vlakom. Naj bo odlična izbira apartmajev v Umagu navdih za vaše naslednje počitnice.

Apartmaji Umag

Apartmaje v Umagu lahko najdete tudi preko iskalnika.