≡ Meni

Apartmaji v Trogirju

Apartmaji Trogir

Med apartmaji v Trogirju si oglejte apartmajsko hišo Liam. Nahaja se na otoku Čiovo, dober kilometer oddaljena od zgodovinskega središča mesta. Na razpolago sta dva sodobna apartmaja z pogledom na morje, primerna za 5 oz. 6 oseb. Najbližja plaža je oddaljena 150m, peščena pa 700m. Manjša trgovinica je v bližini, tržnica in restavracije pa so v centru mesta.

Raznolike apartmaje boste našli v Villi Queen, katera se nahaja le 800m od središča Trogirja. Ponujajo vam 8 apartmajev novejše gradnje, izbirate pa lahko med 2,3,4 ali 6 ležišči. Vsak apartma ima balkon z razgledom na morje, gostitelji vam pripravijo tudi samopostrežni zajtrk. Peščena plaža je oddaljena 700m, v bližini je trgovinica. Restavracije in lokali se nahajajo ob plaži ali bližje centru mesta.

Kapetanovi Dvori je večja apartmajska hiša, ki ponuja 8 odličnih apartmajev v Trogirju. Večinoma so primerni za družine ali večje skupine, tudi do 8 oseb. Iz balkonov je razgled na staro mestno jedro, plaža pa je v neposredni bližini. Na urejenem vrtu lahko uporabljate žar, se družite na terasi za sončenje, na voljo so tudi otroška igrala. Tržnica, trgovine in kavarne so v bližini.

V preurejeni kamniti hiši Villa Donna vam ponujajo 3 odlične apartmaje, primerne za 3-4 osebe. Le nekaj minut hoda od zgodovinskega jedra in najbližje plaže, se nahaja zgodovinska stavba, obkrožena z zelenjem in urejenim vrtom, kjer lahko uporabljate tudi manjši bazen. V bližini je trgovina in prodaja sveže zelenjave ter sadja. Apartmaji Villa Donna so prijetna zelena oaza v Trogirju.

Villa Angel se nahaja ob urejeni marini in nudi manjše studie ter apartmaje v Trogirju. Vse nastanitvene enote imajo balkon z razgledom na zgodovinski jedro, so lepo opremljene s stilskim pohištvom in klimatizirane. Studia sta primerna za dve osebi, apartmaja pa za največ 4. Divja plaža je oddaljena 400m, urejena mestna pa 1km. Trgovine in kavarne se nahajajo na obalni poti proti dvižnem mostu.

Apartmaje v Trogirju lahko najdete tudi preko iskalnika.