≡ Meni

Apartmaji v Sukošanu

Apartmaji Sukošan

Villa Danica se nahaja v osrčju mesteca in nudi udobne in komfortne apartmaje v Sukošanu. Oddajajo tri apartmaje, enega za dve osebi ter dva za 4-5 oseb. Hiša je prenovljena, nudi lep vrt, nahaja pa se v bližini lokalčkov, restavracij in trgovine. Do prodnate plaže je 700m, lahko pa se sprehodite tudi do največje marine na Hrvaškem.

Predlagamo vam, da si ogledate tudi apartmaje Luna, kateri se nahajajo na manjšem polotoku, 1km od središča Sukošana, hiša pa je locirana le 50m od obale. Studio za dve osebi ter apartmaja za 4 oz. 5 oseb so komfortno opremljeni, zato verjamemo, da se boste počutili kot doma. Trgovina in gostišča so oddaljena 400m, najbližja plaža pa 200m. Po dogovoru so v apartmajih lahko prisotni tudi psi.

Prijetne počitnice in sprostitev boste našli v apartmajski hiši Bračič Spa v Sukošanu. Nudijo dvoposteljno sobo z možnostjo otroškega ležišča, studio za dve osebi ter tri apartmaje za 3-4 osebe. Na prostem je možno uporabljati bazen, sproščate pa se lahko tudi ob masaži in v savni. Plaža je oddaljena 500m, središče kraja pa 200m, v bližini pa je pekarna in trgovina.

Villa Amalija se nahaja na imenitni lokaciji ter nudi dvoje odličnih apartmajev v Sukošanu. Apartmajska hiša se nahaja le nekaj korakov od obale in plaž, iz balkona ali terase pa je čudovit razgled na morje. Na voljo sta dva družinska apartmaja za 4 osebe, opremljena z vsemi udobnostmi za prijeten dopust. Trgovina, pekarna in manjši lokalček so oddaljeni 150m, središče kraja pa dobra 2km.

Iščete udobno in prijetno nastanitev v Sukošanu, primerno za družino ali večjo družbo prijateljev? Apartmaji Irena bodo potemtakem pravi naslov. 50m oddaljena od bližnje plaže in slabih 100m od središča kraja, kjer so trgovina in gostinski lokalčki. Manjši apartma je primeren za 4 osebe, večji pa sprejme do 7 oseb. Oba imata balkon, uporablja se lahko tudi vrt. Trgovina in restavracija sta v bližnjem središču mesteca.

Apartmaje v Sukošanu lahko najdete tudi preko iskalnika.