≡ Meni

Apartmaji v Starigradu

Zanimivi apartmaji v Starigradu in Paklenici, ki jih najdete v spodnjem opisu. Dodatno ponudbo apartmajev v Starigradu najdete s pomočjo iskalnika na dnu strani.

Apartmaji Starigrad

Predstavljamo vam Villo Rajna v Starigradu. Nahaja se na odlični lokaciji ob obali, malenkost pred krajem Seline. Villa Rajna vam nudi dvoje studiev za dve oseb ter dvoje apartmajev za 4 osebe. Trgovina in tržnica sta oddaljeni 400m, večje nakupe pa lahko opravite v Starigradu. Do NP Paklenica je le 2km. Morske ali gorske počitnice v Villi Rajna bodo zagotovo nepozabne.

V Starigradu si oglejte tudi apartmajsko hišo Aurora, katera se nahaja nekoliko pred samim mestom, zato je lokacija bolj mirna, do plaže pa se sprehodite v nekaj minutah. Štirje odlični apartmaji so namenjeni predvsem družinam ali skupinam do 5 oseb. Na vrtu se lahko družite ter uporabljate žar, v bližini pa je tudi trgovina. Okolica apartmajev Aurora v Starigrdu je primerna za kolesarjenje.

Apartmaji Hana se nahajajo v središču Starigrada, v novejši stavbi, zato so oblikovani ter opremljeni moderno, na voljo pa so dvoposteljni apartma, ter trije apartmaji za večje skupine do 5-6 oseb. V bližini so lokalčki, trgovine in zgodovinske stavbe. NP Paklenica je oddaljen 1.5km, plaža pa le za kratek sprehod. Želimo vam prijetno počitnikovanje v apartmajih Hana.

Za nekoliko drugačne počitnice vam svetujemo apartma v Stone House Marasović, kateri se nahaja pod vznožjem Velebita, le nekaj korakov od vstopa v NP Paklenica, plaža pa je oddaljena 700m. V obnovljeni kamniti hiši je prostora za največ 6 oseb, nudi pa veliko udobja. Po dogovoru so dovoljeni tudi psi, izposodite si lahko tudi kolesa. Čudovita hiša Stone House Marasović v Starigradu vas pričakuje.

Apartmajska hiša Buco vam nudi apartmaje in studie v središču Starigrada. Nahaja se praktično ob morju, le nekaj stopnic od deloma urejene plaže. Razgled iz dveh studiev in enega apartmaja je čudovit, na voljo je tudi lep vrt, obdan s senco mediteranskih dreves. Središče mesta je oddaljeno 10min, v bližini pa so restavracije, kavarne in trgovina. Preverite tudi vi apartmaje in studie Buco.

Iskalnik apartmajev

Preverite apartma v Starigradu, NP Paklenica ali okolici. Vpišite kraj po vaši želji in najdite ugoden apartma na Hrvaškem.