≡ Meni

Apartmaji v Splitu

Apartmaji Split

Za raziskovanje Splita je dobro imeti dovolj časa, za udobno bivanje pa priporočamo odlične apartmaje Luxury Apartments Maestral. Obnovljena zgodovinska hiša z štirimi prostornimi apartmaji za 4-5 oseb se nahaja ob obali, le nekaj korakov od Dioklecijanove palače. Plaža Bačvice je oddaljena 1.5km. Trgovina, tržnica in ribarnica so dobrih 10-15 minut od nastanitve, zvečer pa uživajte na živahni promenadi.

Villa Domina se nahaja v središču mesta in nudi odlične studie ter apartmaje v Splitu. Zgodovinska kamnita stavba, katero so konkretno obnovili in ji dodali sodoben pridih, predstavlja dvoje imenitnih studiev za 3 oz. 4 osebe ter apartma za 5 oseb. Presenečeni boste nad številnimi ohranjenimi kamnitimi detajli. Tržnica in trgovina sta v bližini, Dioklecijanova palača pa je oddaljena 5min. Do plaže Bačvice boste potrebovali 20min.

Si želite nepozabnih počitnic v dvoje? Potem si oglejte apartmaje Riva v Splitu in ne bo vam žal. Trije udobni in sodobni apartmaji z razgledom na morje in obalno promenado vam, bodo pisani na kožo, raziskovanje zgodovinskih znamenitosti pa se začne takoj za vogalom. Plaža Bačvice je oddaljena 10min hoje, v bližini so kavarne, restavracije, trgovina in tržnica.

Nastanitev Kaleta Varoš se nahaja v mirnem predelu zgodovinskega dela mesta in nudi dvoje apartmajev in studio. Vse tri nastanitve so sodobne in barvite, primerne za mlade družine ali počitnice v dvoje. Dioklecijanova palača je oddaljena 5min, plaža Bačvice pa 1.5km. V bližini je manjša trgovinica, tržnica in ribarnica so oddaljeni 400m. Dobrodošli so tudi hišni ljubljenčki.

Za vsakega gosta se postelja najde – to bi lahko rekli za apartmajski hišo Žuvela. Nahaja se v okolišu stanovanjskih stavb, nudi pa odlične dvoposteljne sobe, studie in apartmaje v Splitu. Z nekaterih nastanitvenih enot je lep razgled na morje, do plaže Bačvice je le 400m. Na vrtu lahko v letni sezoni uporabljate manjši bazen in prostor za sončenje. V bližini so teniška igrišča in trgovina, Dioklecijanova palača pa je oddaljena 1.8km.

Apartmaje v Splitu lahko najdete tudi preko iskalnika.