≡ Meni

Apartmaji v Šibeniku

Apartmaji Šibenik

Apartmajska hiša Toma se nahaja v mirnem stanovanjskem predelu in nudi zanimiva apartma in studio v Šibeniku. Gre za deloma prenovljeno kamnito hišo, katera vas bo na svojo zgodbo spominjala v različnih detajlih znotraj bivalnih enot. Zgodovinsko središče je oddaljeno 600m, kakor tudi ladjica do mestne plaže v Jadriji, lahko pa se sprehodite po obalni promenadi do manjše nove plaže ob mestnem bazenu.

Apartmaji Ankica se nahajajo na obrobju Šibenika, v zelenem in mirnem predelu, dobrih 1.5km oddaljenem od plaž v turističnem centru Solaris. V najem se oddaja studio za dve osebi ter 5 družinskih apartmajev za 4-6 oseb. Na prostem je terasa za sončenje in žar, dobrodošli so tudi kužki. Približno 500m je oddaljen TC Dalmare, središče mesta pa 3km.

V samem zgodovinskem predelu mesta vam predlagamo ogled studia in apartmajev v apartmajski hiši Nove Crkve. V stari kamniti stavbi so preuredili namestitvene enote, katere sprejmejo od 2-6 oseb, opremljeni pa so svetlo, moderno in udobno. Katedrala sv. Jakova je oddaljena 200m, prav toliko je pristanišče, kjer najdete ladjico za plažo Jadrija, 1.8km pa je do manjše plaže pri mestnem bazenu. Trgovine, kavarne in gostinski lokali so v neposredni bližini.

Medulić Palace Rooms and apartments vam predstavlja odlične dvoposteljne sobe in studie v Šibeniku. V samem mestnem jedru, le nekaj minut od največjih znamenitosti in pristanišča se nahaja kamnita stavba, katero so odlično prenovili, tako da v svojih nastanitvah nudi veliko udobja. Hrano lahko naročite v sosednjem gostišču, v studiih pa pripravite tudi sami. Plaža je oddaljena cca 15 minut, trgovinice in kavarne pa so v bližini.

Apartma Maris se nahaja na mirni lokaciji, v bližini mestnega bazena, zraven katerega je novozgrajena mestna plaža, do središča Šibenika pa je 700m. Na voljo je manjši studio za dve osebi in družinski apartma za 4. Na prostem je manjši vrt, terasa in žar, lahko pa občudujete razgled na zaliv in mesto. Supermarket je oddaljen 1km, manjša trgovinica pa je v bližini. Lokalčki in restavracije so ob plaži in v centru.

Apartmaje v Šibeniku lahko najdete tudi preko iskalnika.