≡ Meni

Apartmaji v Senju

Če iščete apartma v Senju si lahko ogledate nekaj izmed spodnje ponudbe ali uporabite iskalnik na dnu strani za pregled ponudbe apartmajev v Senju.

Apartmaji Senj

Priljubljena apartmajska hiša Bobinac, katera se nahaja nedaleč od središča mesta nudi zanimive apartmaje v Senju, kateri so večinoma hitro rezervirani. 4 apartmaji, pretežno namenjeni družinam ali večjim skupinam, se nahajajo 50m od najbližje plaže, iz balkonov pa nudijo lep razgled na morje. Svetujemo vam , da si tudi vi pobliže ogledate apartmaje Bobinac.

Na odlični lokaciji, 2.5km oddaljeni od središča mesta se nahaja apartmajska hiša Kriz, katera nudi moderne in prostorne studie ter apartmaje v Senju.

Studia in apartmaji so primerni za bivanje v dvoje ali družinsko počitnikovanje, navdušeni boste nad prostornostjo in razgledom na morje. Plaža je oddaljena 350m, v bližini pa je manjša trgovina in nekaj lokalčkov. Uživajte v studiih in apartmajih hiše Kriz.

Nad samim središčem mesta, le kratek sprehod od plaž, trgovin in kavarn se nahaja apartmajska hiša Laura, katera vam nudi dvoposteljno sobo ter studio in dvoje apartmajev za 3-4 osebe.

Prijazni gostitelji vam bodo svetovali glede izletov in zanimivosti v mestu ter okolici, lahko pa se prepustite uživanju na večji terasi ali vrtu. Hiša Laura v Senju vas pričakuje.

Zanimive počitnice ali dopust vam ponujajo Beach apartments v Senju, kateri se nahajajo v bližini morja, v samem središču mesta. Plaža je oddaljena le slabih 50m od nastanitve. Izbirate lahko med studiem in apartmajem, katera sprejmeta do 3 osebe, nudita pa vso potrebno udobje, razgled na morje, po dogovoru pa so dovoljeni tudi psi. Naj vam Beach apartments pričarajo oddih, kakršnega si želite.

Mirne in sproščujoče počitniške dni obljubljajo apartmaji Zora v Senju. Nahajajo se nekoliko dvignjeno od središča mesta, na voljo pa so trije apartmaji za 2-4 osebe, vsi z razgledom na morje. Plaža je oddaljena 350m, center Senja pa 500m. Vrt nudi obilo možnosti za druženje, lahko pa se prijetno namakate v manjšem bazenu. Apartmaji Zora so prava stvar za mlade pare ali družine.

Iskalnik prenočišč

Apartmaji v Senju so na voljo tudi preko iskalnika. Vpišite kraj Senj in preverite apartmaje.