≡ Meni

Apartmaji v Rovinju

Zakaj za počitnice izbrati apartmaje Palma? Med apartmaji v Rovinju niso po naključju med najbolj iskanimi – odlična lokacija z razgledom na staro mesto, bližina morja, odlični apartmaji za 2-5 oseb, urejen vrt z žarom, le kratek sprehod do zgodovinskih znamenitosti, lokalov in trgovin … Tako da si oglejte apartmaje Palma v Rovinju za svoj naslednji dopust ali vikend paket.

Želite drugačna in svojevrstna doživetja na vašem dopustu? Med številnimi apartmaji v Rovinju vam La Casa di Loreto ponuja prav to. Nahaja se v zgodovinskem delu mesta z lepim razgledom na morje, ozke uličice in rdeče strehe … Studii, apartmaji in dvoposteljne sobe z mešanico starega kamna in modernega interiera, živahen vrvež in bližina plaž vas bodo prepričali, da med apartmaji izberete La Caso di Loreto.

Če prisegate na mirne in prijetne počitnice, vam priporočamo, da med apartmaji in prenočišči v Rovinju ne spregledate Ville Rossella 3. Nahaja se stanovanjskem predelu mesta, 10-15min oddaljena od plaž in starega mestnega jedra. Nudi lep vrt, zunanji bazen, 3 apartmaje za družine ali skupine 4 oseb. Naj vam Villa Rossella 3 pričara odličen oddih, apartmaji v Rovinju pa ostanejo v nepozabnem spominu.

Mnogi gostje se strinjajo, da so apartmaji Anita na najlepši lokaciji med apartmaji v Rovinju. Primerni so tako za počitnikovanje v dvoje ali družinske počitnice, našli pa jih boste v zelenem predelu mesta z pretežno stanovanjskimi hišami. Trgovine, gostišča in plaže so oddaljene za kratek sprehod, v bližini so tudi športna igrišča.

Apartmaje v Rovinju se splača rezervirati čim prej, saj so zelo iskani, zato ne oklevajte in poskrbite za dopust v apartmajih Anita še danes.

Lepotica na čudoviti lokaciji, tako pravijo izjemni, 300 let stari hiši Casa Marea, katera ima svojevrsten pedigre med apartmaji v Rovinju. Casa Marea nudi izjemen apartma za 4 osebe z razgledom na severni del rovinjskega zaliva. Moderno opremljena notranjost, balkon nad morjem, bližina kavarn, trgovin in zgodovinskih stavb, kaj bi lahko še želeli?

Preverite sami, zakaj je Casa Marea med apartmaji v Rovinju tako zelo iskana.

Apartmaji Rovinj

Apartmaje v Rovinju lahko najdete tudi preko iskalnika.