≡ Meni

Apartmaji v Puli

Banjole so razgiban in zelen polotok, kjer se nahaja veliko zanimivih apartmajev v Puli. Med njimi se splača preveriti Villo Elizabeto, katera se nahaja le 150m od morja, v bližini pa so tudi domače gostilnice ter trgovina. 14 apartmajev za 2-4 osebe, lep zunanji vrt z bazenom in bližina Pule vas pričakujejo.

Preverite tudi vi, zakaj je Villa Elizabeta med apartmaji v Puli na visokem mestu.

Villa Canaria se nahaja v Pješčani Uvali, priljubljenem turističnem predelu, kjer najdete različne apartmaje v Puli. Zelene palme obkrožajo lepo urejen vrt, villa pa nudi sobo in studio za dve osebi ter apartma za dve in štiri osebe. Vse nastanitve so stilsko opremljene, nudijo pa vse potrebno udobje za vsakega gosta. Središče Pule je oddaljeno 4.5km.

Naj med iskanjem zanimivih počitnic Villa Canaria ne izostane iz ogledov apartmajev v Puli.

Apartmaji Kan se nahajajo na lepi lokaciji v predelu Pješčana Uvala. Med apartmaji v Puli imajo posebno mesto, saj se nahajajo tik ob morju in nudijo poleg namestitve tudi zasebno plažo. Dvoje vrhunsko opremljenih apartmajev za 2+2 osebi z balkonom, čudovitimi razgledi, bližina obalne promenade in lokalov, je lahko še boljše? Med apartmaji v Puli boste težko našli takšno ponudbo kot so apartmaji Kan.

600m od plaže v uvali Soline se nahaja čudovita Villa Alba. Nudijo vam skoraj vse, kar si pri apartmajih v Puli želite – sodobno opremljene apartmaje za 3-6 oseb, zunanji vrt z žarom, zunanji bazen, bližina športnih površin, trgovin in lokalov, pa še v središču mesta ste lahko le z kratkim sprehodom. Apartmaji v Puli so zelo iskani, ne pozabite preveriti tudi Ville Alba.

Apartma Deni se nahaja na mirnem predelu Pule, le dobrih 20m oddaljen od najbližje plaže. Gre za velik apartma, namenjen do 8 osebam, kar je med apartmaji v Puli prej izjema kot pravilo. Pa vendar, nudi lepo opremljene spalne sobe, dnevni prostor, urejen vrt za druženje, sončenje ali peko na žaru, v bližini so teniška igrišča in trgovine, središče mesta pa oddaljeno dobra 2km.

Če iščete med apartmaji v Puli namestitev za večjo družbo, potem preverite apartma Deni.

Apartmaji Pula

Apartmaje v Puli lahko najdete tudi preko iskalnika.