≡ Meni

Apartmaji v Primoštenu

Apartmaji Primošten

Manjši raj na Zemlji bi lahko imenovali apartmaje Marinić v Primoštenu. Nekoliko odmanjena in dvignjena lega omogoča mir in sprostitev ter lep razgled na mesto in morje. Oddaja se 5 odličnih apartmajev za 3-5 oseb, na prostem lahko koristite bazen, se osvežite v manjšem baru, v bližini pa je tudi restavracija. Središče mesta je oddaljeno 2km, najbližja plaža pa 1.5km.

V apartmajski hiši Silvija boste našli prijetne in udobne apartmaje v Primoštenu. Približno 600m oddaljena od peščene plaže Mala Raduča, nudi 10 družinskih apartmajev, opremljenih z klimo in balkonom, na prostem je skupna terasa za sončenje. Gostje lahko koristijo brezplačen obisk savne in fitnesa. V bližini so gostinski lokali, večji market pa približno 500m proti obali.

V Primoštenu si morate ogledati Villo Šiša, katera se nahaja na najboljši možni lokaciji, takoj ob manjši prodnati plaži ter s čudovitim razgledom na staro mestno jedro. Oddajata se 2 družinska apartmaja, udobno opremljena, z balkonom, na prostem pa je tudi manjši vrt. Trgovine, lokali in restavracije so v bližini. Če imate hišne ljubljenčke, so le-ti v Villi Šiša prav tako dobrodošli.

Dober kilometer pred samim Primoštenom se nahaja manjše naselje apartmajskih hiš, med njimi pa predstavljamo apartmaje Toni. Apartmajska hiša se nahaja ob zasebni plaži, z čudovitim razgledom na morje, nudi pa 4 odlične apartmaje za družine ali skupine do 4 oseb. Na prostem je terasa za sončenje in jedilnica, kjer lahko pričarate rajske večerje ob sončnem zahodu. V bližini je manjša trgovinica in bar, tržnica in supermarket pa v središču mesta.

Če iščete primerne studie v Primoštenu, potem vam predlagamo Studio Apartmane Ivica, kateri se nahajajo ob peščeni plaži Mala Raduča. Vsi trije studii sprejmejo do 3 osebe, so sodobno opremljeni, nudijo lep razgled iz balkonov, dobrodošli so tudi kužki. Trgovine, lokali, restavracije in staro mestno jedro so le nekaj korakov proč.

Apartmaje v Primoštenu lahko najdete tudi preko iskalnika.