≡ Meni

Apartmaji v Poreču

Apartmaji v Poreču so zelo iskani, zato se iskanja ustrezne namestitve za vaše letovanje lotite čim prej. Predlagamo apartmaje Maj v kraju Materada, 2.5km oddaljene od središča Poreča. 11 različnih apartmajev za 2,4 ali 6 oseb nudijo udobje, bližino morja, lasten bazen ter velik in sončen vrt. Kaj več zahtevati od apartmajev v Poreču, najbolj priljubljenem letovišču v Istri?

Urban Premium Apartments so med apartmaji v Poreču na posebnem mestu, saj nudijo moderno, sodobno in komfortno opremljene studie za dve osebi, kjer se boste razvajali do te mere, da jih boste težko zapustili. Do plaže je dobrih 15 minut hoda, do živahnega središča mesta pa prav tako. Naj tudi vam apartmaji v Poreču ostanejo v nepozabnem spominu.

Če iščete primerno namestitev za poletne počitnice, potem pobrskajte med apartmaji v Poreču, biserju Istre. Predlagamo apartmaje Nono, kateri se nahajajo v mirni stanovanjski soseski. Do plaže je približno 200m, do zgodovinskega središča pa 15min hoje. Klima, brezžični internet, vrt za sončenje in hišni ljubljenčki so dobrodošli. Rezervirajte jih čim prej, da vam apartmaji v Poreču ne uidejo pred nosom.

Prijetna nastanitev v okolišu stanovanjskih hiš, nedaleč od središča mesta in plaž so tudi apartmaji Dora, zelo priljubljeni med apartmaji v Poreču. Sodobno opremljeni apartmaji, namenjeni družinam ali skupinam do 4 oseb nudijo vse potrebno udobje še za tako izbirčne goste. Preverite tudi vi in naj bo apartmajska hiša Dora tudi na vašem spisku med apartmaji, ki si jih v Poreču morate ogledati za morebitno rezervacijo.

Villa Mihaela je zanimiva iskalna točka med ponudbo apartmajev v Poreču. Nahaja se namreč na odlični, mirni in zeleni lokaciji, 15min hoda od zgodovinskega dela mesta in 10min od plaž. Nudijo 5 apartmajev za 2-5 oseb, parkirišče, zunanji vrt, v bližini pa so trgovine, športna igrišča in gostinski lokali. Naj bo Villa Mihaela na seznamu priljubljenih apartmajev v Poreču.

Apartmaji Poreč

Apartmaje v Poreču lahko najdete tudi preko iskalnika.