≡ Meni

Apartmaji v Pirovacu

Apartmaji Pirovac

Počitniška hiša Apartments Pirovčanka nudi zanimive apartmaje v Pirovacu. Nahaja se v samem središču kraja in je le nekaj 10m oddaljena od prodnatih plaž ter trgovin, lokalov in živahnega vrveža. Na voljo je 5 apartmajev, primernih za 2, 4 ali 6 oseb. Opremljeni so z klimo, balkonom in ostalim udobjem, dobrodošli so tudi psi. Lastniki apartmajev Pirovčanka vam nudijo tudi najem čolna.

V Pirovacu si oglejte tudi apartmaje Lolić. Nahajajo se v novejši hiši, katera stoji v mirnejšem okolišu, pa vendar je do bližnje plaže le nekaj 10m. Trije apartmaji so sodobno in barvito opremljeni, sprejmejo pa 4-5 oseb. Na vrtu je manjše otroško igrišče, dobrodošli so tudi hišni ljubljenčki. Trgovina in gostinski lokali so oddaljeni 150m proti središču mesteca.

Prijazni lastniki hiše Apartments Nikola vam nudijo prijetne studie in apartma v Pirovacu. Hiša se nahaja v bližini središča kraja, oddajajo pa dva studia za 2 oz. 3 osebe ter apartma za 4 osebe. Oba studia in apartma imajo balkon ali teraso, lahko pa uporabljate tudi vrt. Plaža je oddaljena približno 60m, trgovina, pekarna in kavarne pa so v bližnjem centru mesteca.

V neposredni bližini obale se nahaja apartmajska hiša Palma, katera nudi apartma za 2 oz. 4 osebe. V obnovljeni hiši z prijetnim vrtom se boste počutili domače, v apartmajih pa vam je nudeno vse udobje, ki ga potrebujete za dopustovanje. Dobrodošli so tudi psi. Hiša se nahaja v stanovanjskem predelu Pirovaca, od središča mesteca pa je oddaljena dobrih 150m, kjer boste našli trgovino in gostinske lokale.

Villa Marija se nahaja v osrednjem delu Pirovaca in je slabih 100m oddaljena od centra kraja ter najbližjih plaž. Na voljo so trije večji apartmaji, primerni za 4, 6 ali 8 oseb. Družba se lahko veseli tudi na urejenem vrtu z žarom, uživa na sončni terasi ali se hladi v prijetno klimatiziranih nastanitvenih enotah. S seboj lahko pripeljete tudi živali, svetovali pa vam bodo glede izletov po okolici in po morju s čolnom.

Apartmaje v Pirovacu lahko najdete tudi preko iskalnika.