≡ Meni

Apartmaji v Orebiču

Apartmaji Orebič

Nastanitev Apartments Iva se nahaja v središču mesta in nudi prijetne ter komfortne apartmaje v Orebiću. 5 prostornih apartmajev je primernih za družine, na voljo so tudi dodatna ležišča. Na prostem se nahaja manjši vrt ter terasa za sončenje, kjer boste lahko uživali tudi z vašim kužkom. Najbližja plaža je oddaljena 150m, v bližini pa je trgovina.

Odlične studie v Orebiču ponujajo v hiši Studios Timing. Vseh 8 studiev je primernih za 4 osebe in imajo balkon, bodisi s pogledom na morje ali na vrt, kjer lahko ob popoldnevih ali večerih pripravite okusen žar. Najbližja plaža je oddaljena 150m, 900m pa je oddaljena velika peščena plaža. V bližini so gostinski lokali in trgovina.

Nekoliko oddaljena od središča Orebiča se v mirnem okolišu nahaja Villa Jennifer, kjer boste našli osem apartmajev, primernih za 3-5 oseb. Gre za hišo novejše gradnje, katera nudi vse potrebno udobje, iz balkonov pa lahko občudujete morje in gorovje. Peščena plaža se nahaja le 10min hoda od hiše, supermarket pa približno 600m. Središče Orebića je oddaljeno cca. 1.5km.

Družinske apartmaje v Orebiću nudijo v apartmajski hiši Tomić. Na odlični lokaciji, kjer je vse dogajanje, bodisi v središču mesta ali na plaži oddaljeno 150-200m, nudijo 6 udobnih apartmajev za 4 osebe, prav tako je na razpolago prijeten vrt z žarom in manjša terasa za sončenje, privatno druženje pa nudijo balkoni z lepim razgledom.

Dopust ali počitnice v dvoje gresta z roko v roki ko je govora o studiih Pretner v Orebiću, kateri se nahajajo tako rekoč ob morju in plaži. Lepa in mirna lokacija, obdana z mediteranskim zelenjem skriva prijetno novejšo zgradbo z petimi studii, primernimi za dve osebi. Nekateri imajo balkon z pogledom na morje. Lokali in trgovine so le kratek sprehod oddaljeni od nastanitve.

Apartmaje v Orebiču lahko najdete tudi preko iskalnika.