≡ Meni

Apartmaji v Opatiji

Kotiček za vsakogar, ki išče apartma v Opatiji, se bo zagotovo našel v hiši Apartments and Rooms Liburnija. Nahaja se v središču mesta, le nekaj korakov od plaže Slatina, obalne promenade in nočnega življenja. 20 bivalnih enot je razdeljenih v 2 ali 3 posteljne sobe ter studie in apartmaje za 2-4 osebe.

Zanimivi apartmaji v Opatiji in dobra lokacija, to je kombinacija hiše Apartments and Rooms Liburnija.

Če prisegate na bolj umirjeno počitnikovanje, potem med apartmaji v Opatiji ne pozabite preveriti hiše Green Garden. 200m oddaljena od plaže Volosko, nahaja se nekoliko na hribu, zato pa vsi trije apartmaji nudijo lep razgled iz blakona na kvarnerski zaliv. Trgovina je oddaljena 5min, po obalni promenadi pa se lahko ob večerih sprehodite do središča mesta.

Green Garden apartmaji so med apartmaji v Opatiji dobro iskani, zato ne odlašajte predolgo.

Iščete apartma v Opatiji za večjo skupino ljudi ali družino z več otroci? Potem bo apartma Silva pravšnji za vas. Nekoliko odmaknjen od priobalnega vrveža, z lepim razgledom in obdan z mediteranskim zelenjem, vas čaka apartma za 5 oseb, ki vključuje moderno opremo etr lastno parkirno mesto, plaža Volosko pa je le 600m od hiše. V bližini so trgovine in manjši lokali.

Priljubljenost aparmajev v Opatiji ne upada, zato rezervirajte apartma Silva čim hitreje.

Počitnice z kužkom je navadno težje načrtovati, nemalo apartmajev v Opatiji pa prisotnosti domačih živali ne dovoli. Apartmaji Patricija so naslov za vas, poleg lepe lokacije, obdane z zelenjem, nudijo trije apartmaji vse potrebno udobje za prijetno počitnikovanje, sprejmejo pa od 2 do 4 osebe, dobrodošle pa so tudi živali. Naj vam iskanje apartmajev v Opatiji, kjer so kužki dobrodošli ne povzroča preveč težav, zato preverite apartmaje Patricija.

V bližini priljubljene plaže Slatine se nahaja precej hotelov in apartmajev v Opatiji. Med njimi veliko gostov prisega na Villo Nola, katera nudi 4 odlične apartmaje za 2-4 osebe. Urejen vrt, terasa za sončenje, bližina obalne promenade, parka Angiolina in znamenitosti mesta samo veča njeno priljubljenost. Naj bo počitnikovanje v Villi Nola ali ostalih apartmajih v Opatiji prijetno in sproščujoče.

Apartmaji Opatija

Apartmaje v Opatiji lahko najdete tudi preko iskalnika.