≡ Meni

Apartmaji v Omišu

Apartmaji Omiš

Apartmaji Mama se nahajajo v zgodovinskem delu mesta pod trdnjavo Mirabela. Nudijo tri prostorne družinske apartmaje v Omišu, primerni za 3-6 oseb, kateri so le 80m oddaljeni od peščene plaže. Z gostitelji se lahko dogovorite za prijetno masažo ali se okrepčate v manjšem baru. Trgovina je oddaljena 100m, v bližini pa so različne restavracije.

Nastanitev Rooms Tomasović se nahaja ob reki Cetini, nudijo pa 2-3 posteljne sobe in štiri posteljni apartma v Omišu. Vse enote so klimatizirane, lahko vam tudi ponudijo pripravljene obroke v lastni restavraciji. Peščena plaža je oddaljena 400m, trgovina je v bližini, gostitelji pa vam z veseljem svetujejo glede raftinga na Cetini.

3km oddaljeni od središča Omiša se nahaja 8 odličnih družinskih apartmajev. Apartmajska hiša Gaia se nahaja na rahlo dvignjeni lokaciji v apartmajskem naselju z lepim razgledom na morje. Vse enote imajo balkon in klimo, spremejo pa 4-6 oseb. Na prostem lahko uporabljate žar. V sklopu naselja deluje manjša trgovina in nekaj gostinskih lokalčkov.

Apartmajska hiša Zore se nahaja na lepi in mirni lokaciji v Omišu, oddajajo pa dvoje komfortnih apartmajev z klimo, balkonom, katera sprejmeta do 6 oz. do 8 oseb. Imenitno za večje družbe prijateljev torej. V bližini je trgovina, kavarne in restavracije, peščena plaža je oddaljena cca. 400m. Od apartmajske hiše se lahko vzpnete na trdnjavi Mirabela in Starigrad, kjer je čudovit razgled.

Kot že namiguje samo ime, ponuja hiša Beautiful View dvoje apartmajev v Omišu, katera res ne skoparita z razgledom na morje in samo meso. Apartmaja sta komfortno in svetlo opremljena, primerna za družine, sprejmeta pa 4 oz. 6 oseb. Hiša se nahaja v soseski privatnih hiš, do plaže pa je le 5min hoda. Do središča mesta, kjer najdete gostinske lokale, trgovino in tržnico je cca. 800m.

Apartmaje v Omišu lahko najdete tudi preko iskalnika.