≡ Meni

Apartmaji v Makarski

Apartmaji Makarska

V središču samega mesta se nahaja odlična apartmajska hiša Veronika, katera nudi prostorne, svetle in udobne studie ter apartmaje v Makarski, primerne za 2-4 osebe. Vsi apartmaji in studii imajo balkon z razgledom na morje ali gore. Peščena plaža je oddaljena 20m, v bližini je trgovina in gostinski lokal, središče mesta z vsem dogajanjem pa dober kilometer in pol.

Apartmajska hiša Mare se nahaja v zahodnem delu Makarske, v okolišu stanovanjskih zgradb. Oddajajo 5 komfortnih apartmajev, primernih predvsem za družine, manjši izmed njih pa je namenjen dopustovanju v dvoje. Na prostem je manjša terasa in žar, zato druženje ne bo dolgočasno. Plaža je oddaljena približno 10min hoda, središče mesta pa 20min. V bližini so gostinski lokali in trgovina.

V Makarski si zagotovo oglejte tudi apartmajsko hišo Kovačić, katera nudi različne studie in apartmaje z balkonom in pogledom na morje. Studii in apartmaji so prostorni in svetlo opremljeni, primerni za 2-5 oseb, na voljo je skupni prostor, manjši bazen ter terasa za sončenje. Peščena plaža je oddaljena 80m, v bližini je trgovina in kavarna, do središča mesta pa je le kratek sprehod.

Villa Mia je priljubljena apartmajska hiša in nudi 4 odlične studie v Makarski. Studii so primerni za 4 osebe, vključujejo klimo in balkon, na prostem je tudi manjši vrt. Najbližja plaža je oddaljena 450m, v bližini pa so različne trgovine in lokalčki. Do 1.5km oddaljenega središča se lahko peljete z avtobusom ali pa se podate na prijeten sprehod.

Zanimive in prijetne studie ter apartmaje v Makarski nudi tudi apartmajska hiša Mario. Nahaja se na dobri lokaciji, 150m od najbližje plaže in 1.5km od središča mesta. Ponujajo 11 nastanitvenih enot, večinoma sobe in studie za 2-3 osebe ter večji apartma za 4 osebe. Vsi imajo balkon, klimo in vso potrebno opremo za prijeten dopust. Zraven apartmajev je pekarna in prodaja sadja ter zelenjave, športna igrišča in večji supermarket pa so oddaljeni 150m.

Apartmaje v Makarski lahko najdete tudi preko iskalnika.