≡ Meni

Apartmaji v Karlobagu

Preverite nekaj izmed ponudbe apartmajev v Karlobagu. Pregledate si lahko nekaj opisov spodaj ali uporabite iskalnik na dnu strani.

Apartmaji Karlobag

Načrtujete počitnice na Hrvaškem? Predlagamo, da preverite apartmaje Grkinić v Karlobagu. Nahajajo se v središču mesteca, le nekaj korakov do obale in v bližini različnih plaž. Iz balkona lahko občudujete otok Pag, apartma pa je sodobno opremljen ter tako nudi udobje za največ 7 oseb. Karlobag in apartma Grkinić vas vabita in pričakujeta.

V Karlobagu, mestecu z bogato zgodovino in turistično ponudbo, se nahaja tudi apartmajska hiša Tea. Locirana je v bližini centra mesta, dobrih 300m oddaljena od plaž, trgovine in lokali so v neposredni bližini. Na voljo sta klimatizirana studio za do 3 osebe ter apartma za 3-6 oseb, oboje moderno in bogato opremljeno, tako da bodo počitnice zagotovo nepozabne.

V mirnem predelu Karlobaga, kateri se nahaja nekoliko nad središčem mesta se nahaja apartmajska hiša Kata, katera nudi studio za dve osebi ter apartmaja za 3 oz. 4 osebe. Razgled na morje in otok Pag je čudovit, v bližini je trgovina. Plaža in središče mesta je oddaljeno dobrih 10 min hoje. Za mirne počitnice v Karlobagu priporočamo apartmaje Kata.

Apartmajska hiša Leona nudi tri odlične apartmaje. Nahaja se v turističnem predelu Karlobaga, v območju stanovanjskih hiš. Do plaže in središča mesta je dobrih 300m. apartmaji so namenjeni družinam ali skupinam med 4-6 oseb. Apartmaji so sodobno opremljeni, ob hiši pa je tudi prostor za peko na žaru in druženje. Preverite tudi vi apartmaje Leona v Karlobagu.

V središču Karlobga se nahaja hiša Vrata Velebita, katera nudi nove, sodobno opremljene apartmaje za 4 osebe. Na večji terasi se lahko družite ali uporabljate žar, v bližini je trgovina, lokale pa najdete bližje plaži, katera je oddaljena 10 min hoje. Če ste za raziskovanje okolice, so v bližini planinske poti na Velebit. Počitniška hiša Vrata Velebita vas pričakuje.

Iskalnik apartmajev po Hrvaški

Vpišite Karlobag ali kateri drugi kraj na Hrvaškem in preverite ponudbo apartmajev in drugih prenočišč.