≡ Meni

Apartmaji v Dubrovniku

Apartmaji Dubrovnik

Dopust v stilu lahko v kratkem rečemo za apartmaje Amoret v Dubrovniku. Nastanjeni boste v zgodovinskem središču mesta, kjer je vsaka zgradba in ulica zgodba zase. Hiša Amoret nudi devet sijajnih apartmajev za 2-4 osebe, opremljenih s stilskim pohištvom in klimo, gostje lahko uporabljajo tudi senčno teraso. Do plaže Banje je le 700m, trgovine, kavarne in restavracije pa so v neposredni bližini.

Villa Leoni se nahaja na odlični lokaciji in nudi čudovit razgled na zgodovinski del Dubrovnika. Nudijo vam dvoje studiev za tri osebe in apartma z štiri. Vse nastanitvene enote so svetle, prostorne in imajo balkon ali teraso s pogledom na morje. Plaža Banje je le 150m od hiše, v bližini je tudi žičnica na hrib Srđ nad mestom. Trgovine in gostinski lokali so oddaljeni 5-10 minut hoda.

Na krasni lokciji z razgledom na polotok Babin Kuk in lapadski zaliv se nahajajo apartmaji Dilberović. Nudijo 5 nastanitvenih enot, studie za dve osebi in apartmaje za 3 osebe. Vsi apartmaji imajo velika panoramska okna in sodobno opremo. Plaža Bellevue je oddaljena 1.8km, zgodovinsko središče mesta pa 2.5km, dosegljivo tudi z avtobusno linijo. Trgovina je le nekaj minut hoda od apartmajev.

Na južnem delu polotoka Babin Kuk in le 100m oddaljene od plaže Lapad najdete odlične apartmaje v Dubrovniku. Hiša Apartments Vista nudi dvoje lepo urejenih in opremljenih apartmajev za dve osebi, vsaka enota pa nudi tudi imeniten balkon z lepim razgledom. Središče mesta je oddaljeno cca. 4km, najbližja trgovina pa 400m. Na polotoku Babin Kuk najdete tudi različna športna igrišča.

Apartment Plaza je pravi naslov, kjer najdete prijetne studie v Dubrovniku. Nahaja se v mirnem okolišu zgodovinskega dela mesta, kar pomeni, da so znamenitosti, trgovinice in kavarne v bližini. Trije lepo opremljeni studii za dve osebi bodo prepričali še tako zahtevnega gosta. Plaža Banje je oddaljena 600m, v bližini pa je tudi postaja žičnice na hrib Srđ. Po dogovoru vam družbo lahko delajo tudi kužki.

Apartmaje v Dubrovniku lahko najdete tudi preko iskalnika.