≡ Meni

Apartmaji v Crikvenici

Zanimive apartmaji v Crikvenici so na voljo v vseh delih kraja. Spodaj najdete nekaj primerov, prav tako pa si lahko ogledate ponudbo preko iskalnika, kjer vpišete kraj Crikvenica in željene datume.

Apartmaji Crikvenica

Odlične apartmaje v Crikvenici boste našli v apartmajski hiši Nika. Nahaja se na odlični lokaciji tik ob morju in le nekaj deset metrov od najbližjih plaž. Nudijo družinske apartmaje, primerne za 4 osebe, dobrodošli so tudi psi. Prepričajte se tudi sami in preverite zakaj so apartmaji Nika v Crikvenici med obiskovalci tega kraja zelo priljubljeni.

Ena boljših lokacij za imenitno nastanitev v Crikvenici je tudi apartma Marty. Nahaja se v središču mesta, le nekaj metrov oddaljen od najbližje plaže ter kratek sprehod od ogromne mestne plaže. Lokali in trgovine so na dosegu rok, v odličnem in barvitem apartmaju pa boste lahko uživali v družbi še najmanj treh ljudi. Preverite apartma Marty ter ostale nastanitve v Crikvenici.

Villa Castello spada med najstarejše vile v Crikvenici, pa vendar vam bo nudila kar največje udobje v času vašega počitnikovanja. Troje apartmajev za 3-4 osebe vas ne bo razočaralo, prav tako ne bližina plaž, kavarn in lokalov. Gostje trdijo, da je lokacija izjemno atraktivna, gostitelji prijazni, zato vam bo najverjetneje težko zapustiti Villo Castello.

Iščete nastanitev za večjo družbo ali mlade, zabave željne pustolovce? Potem so Sandy Beach apartments v Crikvenici prav za vas. Trije veliki apartmaji, kateri sprejmejo 4,6 ali 7 oseb se nahajajo v hiši ob glavni mestni plaži, zato so tako rekoč v središču dogajanja. V bližini so lokali, diskoteke, trgovine ter dolge obalne promenade. Povabite svojo družbo na odlične počitnice v Sandy Beach apartments v Crikvenici.

Zanimive apartmaje in sobe v Crikvenici boste našli tudi v Villi Harmony. Nudijo 10 nastanitvenih enot, izbirate pa lahko med apartmaji za 3-4 osebe ali dvoposteljnimi sobami, kjer vam postrežejo tudi zajtrk. Razgled iz balkona je čudovit, na voljo pa je tudi zelen vrt. Plaže so le nekaj metrov oddaljene, ob obali pa se lahko sprehodite do središča mesta. Preverite torej zakaj so apartmaji in sobe Ville Harmony priljubljeni.

Iskalnik apartmajev v Crikvenici

Ugodni apartmaji v Crikvenici so le eno iskanje stran. Vpišite Crikvenica in jih preverite.