≡ Meni

Apartmaji v Cavtatu

Apartmaji Cavtat

Villa Fontana se nahaja na mirni lokaciji, 400m oddaljena od obale in plaž, nudi pa odlične dvoposteljne sobe in družinske apartmaje v Cavtatu. Nekatere od sob in apartmajev nudijo balkon z razgledom na morje, uporablja se lahko tudi lepo urejen vrt in zunanji bazen. V bližini so teniška in nogometna igrišča, ob plaži pa so različni bari ter kavarne.
Počitniška hiša Red Coral se nahaja v bližini središča mesta in nudi apartmaje ter studie v Cavtatu. 7 prostornih in urejenih enot lahko sprejme od 2-6 oseb, vključujejo balkon z lepim razgledom, klimo in souporabo lepe terase za druženje. Do centra mesta in plaže je 10min hoda, v bližini so tudi trgovina in restavracije.

Villa Royal spada med priljubljene vile v Cavtatu, saj nudi odlične, prostorne in prijetne apartmaje, studie in dvo- oz. troposteljne sobe. Vse enote imajo manjši balkon ali teraso, na prostem pa je tudi urejen vrt ter terasa za sončenje. Središče mesta z restavracijami, slaščičarnami in trgovino je le nekaj korakov vstran, plaža pa je oddaljena 700m. Z lastniki se lahko dogovorite za jahanje konj ali vožnjo z čolnom.

Če iščete zanimivo nastanitev v Cavtatu, potem predlagamo Villo Markoć. Nahaja se na mirni lokaciji, nudi pa apartmaje za 2-4 osebe in dvoposteljne sobe. Gostitelji so zelo uslužni in vas razvajajo na vsakem koraku, uporabljate lahko lep zunanji bazen in teraso za sončenje. Središče mesta je oddaljeno 700m, kakor tudi najbližja plaža, trgovina pa je v bližini. Pripeljite tudi hišne ljubljenčke, poskrbljeno pa je tudi za najmlajše počitnikarje.

Domače in prijetno se boste počutili v apartmajski hiši Mira v Cavtatu. Nahaja se 500m od najbližje plaže in 700m od središča mesta, nudi pa studio za dve osebi ter dva družinska apartmaja za 5 oseb. S seboj lahko pripeljete tudi hišnega ljubljenčka. Vsak apartma ima manjši balkon in klimo. Trgovine in gostinski lokali so oddaljeni 10-15 minut hoje.

Apartmaje v Cavtatu lahko najdete tudi preko iskalnika.