≡ Meni

Apartmaji v Biogradu

Številni apartmaji v Biogradu in okolici so na voljo za najem za letni dopust. Preverite spodnje apartmaje ali najdite apartma v Biogradu s pomočjo iskalnika.

Apartmaji Biograd na moru

Apartmajska hiša Golić nudi odlične apartmaje v Biogradu. Nahaja se na odlični, nekoliko mirnejši lokaciji, katera je od plaž na eni strani oddaljena 500m, prav toliko pa tudi od središča mesta. Na voljo je osem apartmajev, za 2-5 oseb z možnostjo dodatnega ležišča za otroke. Ob hiši je lepo urejen vrt, trgovina in gostinski lokali pa so v bližini. Dobrodošli so tudi hišni ljubljenčki.

Slaba 2km od središča Biograda se nahaja apartmajska hiša Jannine, v novejšem turističnem predelu mesta. Oddaja se 5 moderno in udobno opremljenih apartmajev, primernih za večje družine ali skupine. Do plaže, kjer se nahajajo tudi kavarne in bari je le nekaj minut huda, v bližini so teniška igrišča, zunanji bazen in restavracija. Pri lastnikih si lahko izposodite kolesa, nudijo pa vam tudi domačo kavo in čaj.

Med apartmaji v Biogradi je zanimiva tudi apartmajska hiša Kraljev. Nahaja se slabih 200m od prodnatih plaž in 500m od središča mesta. Nudijo 5 apartmajev bodisi za bivanje v dvoje ali za družinske počitnice. Vsi apartmaji so klimatizirani in vključujejo balkon ali teraso, gostje pa lahko uporabljajo tudi vrt. Trgovina z živili in tržnica sta v bližini, tudi gostinski lokali in kavarne.

Villa Porta ima med vilami v Biogradu prav posebno mesto, saj se nahaja na odlični lokaciji, le nekaj minut hoje oddaljena od plaž. Nudijo vam tri družinske apartmaje za največ 4 osebe, kateri so opremljeni z klimo, balkonom ali teraso, na voljo je tudi manjši vrt. Središče mesta je oddaljeno slaba 2km, na plaži so možne številne športne dejavnosti, teniška igrišča in zunanji bazen pa sta nekaj 100m od apartmajev.

Apartments Aldomar se nahajajo v turističnem predelu mesta in nudijo moderne in udobno opremljene apartmaje in studie v Biogradu. Studii za tri ter apartmaji za 4-5 oseb so opremljeni z vsem potrebnim udobjem za čudovite počitnice. Plaža je oddaljena dobrih 150m, v bližini je trgovina in restavracija. Do središča mesta je dobrih 15min hoda ali 2-3min vožnje. V apartmajih in studiih Aldomar so dobrodošli tudi kužki.

Iskalnik apartmajev v Biogradu

Dodatno ponudbo najdete s pomočjo iskalnika. Vpišite Biograd ali drugi kraj in si oglejte apartmaje na Hrvaškem po najnižjih cenah.